ويزای توريستی آمريکا

ویزای توریستی B1-B2 آمریکا بشرح زیر می باشد:

A) پس از مصاحبه در سفارت آمریکا در کشورهای مختلف در صورت تأیید افسر بخش ویزا، یا ویزا در همان روز صادر گردیده و تحویل داده خواهد شد و یا جهت کنترل بعدی (administrative processing) پس مدتی صادر خواهد گردید.

نکته: مدت زمان (administrative processing) بسته به نام و شهرت طرف ممکن است از چند روز تا چند ماه بطول بیانجامد. (پیشنهاد می شود تا تکمیل این مرحله بلیط تهیه نکرده و تور خود را ریکانفرم نفرمائید)

B) پس از چسباندن ویزا در پاسپورت شما از روز تاریخ صدور مدت 3 ماه فرصت دارید تا وارد ایالات متحده گردید.

C) از روز ورود به ایالات متحده بمدت 6 ماه با ویزای توریستی می توانید در خاک ایالات متحده بمانید.

نکته: ویزای توریستی دارای 6 ماه اعتبار بوده  و پس از ورود قابل تمدید به مدت 6 ماه دیگر یعنی مجموعاً یکسال می باشد.

حقوق توریستها:

شما پس از ورود به ایالات متحده در بعضی از ایالات نظیر کلیفرنیا می توانید گواهینامه رانندگی دریافت کنید و در همه جای ایالات متحده می توانید خانه و اتومبیل خریداری یا اجاره کنید و در بعضی از بانکها نظیر Wells Fargo حساب بانکی باز کنید. حتی شما می توانید درخواست credit card (secure credit) نمایید.

گواهینامه رانندگی (California) :

جهت دریافت گواهینامه رانندگی میبایست فرم I-94 خود را از وب سایت مربوطه پرینت و بهمراه اصل گذرنامه گواهینامه رانندگی ایرانی به DMV مراجعه و حتی امتحان آئین نامه رانندگی به زبان فارسی برگزار خواهد شد.

حساب بانکی:

Debit card : شما می توانید با اصل گذرنامه درخواست حساب بانکی Debit کرده و حتی دسته چک و کارت دریافت نمایید.

Secure Credit : همان کردیت کارت است اما مبلغ کردیتی که به شما ارائه می کنند را بصورت نقدی میبایست قبل از گرفتن کارت به بانک پرداخت تا برای شما کردیت کارت صادر شود.

Capture2

 

1- "R" یعنی پاسپورت عادی و B1/B2 نوع ویزا براساس هدف از سفر که توریستی میباشد را مشخص میکند.

2- کنترل کنید تاریخ تولد شما به میلادی درست درج شده باشد.

3- شهر محل صدور ویزای شماست.

4- کنترل کنید نام و فامیل شما درست درج شده باشد.

5- کنترل کنید شماره گذرنامه شما درست درج شده باشد.

6- تاریخ اول نشانده تاریخ صدور ویزای شماست و تاریخ دوم آخرین تاریخ برای ورود به ایالات متحده می باشد. ( 3ماه)

7- در این قسمت ممکن است مشخصات اضافی لازم در ویزا نظیر تاریخ Clearance (اجازه صدور) و غیره درج شده باشد.

8- در این قسمت اجازه دفعات ورود شما به مرزهای ایالات متحده می باشد. "1" یکبار ورود "2" دوبار ورود، M چندین بار ورود.

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایالات متحده امریکا


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی

  • اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطبیا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و...
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
    خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن به انگلیسی  Bank Statement
  • پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین ممهور به مهر شعبه مرکزی بانک
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت
  • دو عدد عکس 5*5 رنگی زمینه سفید
  • برگه تاییدیه فرم DS-160 Confirmation Page
  • برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان F1: فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation


جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفاً با شماره تماس2006379-818-1+  ، 516-999-4242-1+ تماس حاصل فرمائید. (ضمناً تماس با اپلیکشن های موبایل امکان پذیر است)